mie. sept. 27th, 2023
chiuveta

Cand vine vorba despre amenajarea baii, confortul merita destul de multa atentie pana la cel mai mic detaliu astfel incat rezultatul sa fie unul pe masura a ceea ce v-ati imaginat de la inceput. De doua aspecte trebuie sa tineti mereu cont, cum am mai spus si in alte articole legate de bai amenajate in diverse feluri, anume sa fie cat se poate de comoda dar si practica. Imbinarea acestora doua are ca rezultat o baie berfecta, fie ca este de dimensiuni mici sau mari. [ad]

Lasand de data aceasta cada sau alte piesede mobilier la o parte, atentia se concentreaza pe modelul chiuvetei de baie:

Trebuie sa fie la o inaltime optima pentru a fi folosita cu usurinta de toti membrii familiei si sa fie destul de mare  incat sa va puteti spala pe maini dar si sa puteti spala un mic obiect sau haina in caz de nevoie.

Un alt aspect, o intrebare a multora mai bine spus, pusa la achizitionarea unei chiuvete de baie este care dintre cele cu picior sau cele cu masca sunt mai bune sau mai utile.

Raspunsul nu este unul singur in acest caz, depinzand foarte mult de nevoile si pretentiile personale pe care le aveti de la chiuveta respectiva si de la spatial dedicat baii.

Daca aveti alt loc pentru depozitarea lucrurilor folosite ai rar la baie sau nu aveti  produse de acest gen, chiuveta cu picior este suficienta si ocupa mai putin spatiu decat una cu masca.

In schimb daca nu aveti un dulapior pe un alt perete si produsele cosmetice sau de intretinere sunt multe, cu certitudine aveti nevoie de dulapiorul pe care il ofera masca chiuvetei pentru a nu le inghesui numai pe polita din fata oglinzii facand-o astfel inaccesibila.

In ambele cazuri, modelele de chiuvete pentru baie sunt disponibile intr-o varietate mare de modele si culori incat fiecare sa isi poata gasi ceva pe plac indiferent ca vorbim despre un model clasic, unul rustic sau unul cat se poate de modern pe care doriti sa il integrati in decor.

Lasă un răspuns