vin. apr. 19th, 2024

Este important sa stim ca pana si cele mai mici detalii dintr-o casa intregesc un tablou care poate defini sau nu bunul gust.
[ad]
Daca ne uitam spre ferestre ne dam seama ca si perdelele reprezinta un element de design care pot ajuta foarte mult la decorarea unei camere sau a unei case. Asadar, cum alegem modelul potrivit pentru camera noastra dar si ce perdele se poarta in 2014 incercam sa descoperim in cele ce urmeaza.

Perdele2014_3

Primele criterii dupa care ar trebui sa ne orientam in alegerea perdelelor ar fi culoare mobilierului si a covoarelor, culoarea peretilor, luminozitatea camerei, dar si tipul camerei.

Este mult mai important sa avem in vedere aceste criterii, decat sa mergem pe anumite tendinte anuale, dar care sa nu fie ceea ce trebuie pentru casa noastra.

Perdele 2014

In general, in anul 2014 se poarta materiale usoare si strident colorate, care sa aduca prospetime unei camere. Culori precum verde deschis, verde smarald, turcoaz sau portocaliu vor fi atractia anului 2014.

Perdele2014_4

Daca totusi vrem sa tinem cont de celelalte criterii trebuie sa stim ca in cazul in camera este foarte liminata si soarele intra in camera pe tot parcursul zilei trebuie sa alegem o perdea mai inchisa la culoare care sa mai estompeze din luminozitate. In cazul in care camera este intunecata, atunci este perfect pentru noi sa alegem o perdea deschisa la culoare care sa ajute la luminozitate. Poate fi incluziv alba.

[ad]

In functie de tipul camerei materialul din care este confectionata perdeaua va face diferenta. De obicei, in living se foloseste oranza, un material fin, in timp ce in camera copilului se poate folosi un material mai colorat, chiar imprimat cu anumite obiecte pentru copii.

Perdele 2014

In cazul in care optati si pentru draperii trebuie sa aveti grija ca acestea sa nu faca nota discordanta, iar materialul din care sunt confectionate sa se potriveasca cu cel din care sunt confectionate perdelele.

By corina

Lasă un răspuns