mie. sept. 27th, 2023
dormitor cu un perete color

Nu numai culoarea alba a peretilor din dormitor da dovada de curatenie si va ofera un spatiu linistit in care sa va odihniti. A trecut vremea in care se purtau peretii albi simplii, fiind la moda acum camerele cu pereti colorati. [ad]

Toti peretii colorati, unul singur de o alta culoare fata de restul ce raman albi sau doi de o culoare si doi de alta, indiferent cum alegeti, culorile vor schimba radical un design interior simplu cu unul modern si interesant.

Pentru a mentine confortul si linistea ce o ofera un dormitor culorile folosite nu trebuie sa fie puternice, stridente si sa sara in evidenta sau sa fie obositoare pentru ochi incat sa nu puteti sta in camera decat strict cand dormiti. Puteti avea parte de dormitoare moderne si colorate folosind nuante blande de verde, galben, portocaliu, albastru,roz, gri, etc, orice culoare va place chiar daca este mai inchisa, este potrivita cu conditia sa nu fie deranjanta.

Pe langa  culoare, puteti decora si cu stickere peretii din loc in loc pentru a personifica dormitorul. Inca un sfat pe care il pot da pentru a creste confortul camerei in care dormiti si despre care am mai scris, este sa reduceti pe cat posibil mobilierul din aceasta incapere si sursele care va distrag de la odihna precum televizorul si sa obtineti un spatiu luminos si aerisit. Acest lucru relaxeaza iar culorile date camerei insufletesc si inveselesc atmosfera astfel incat sa aveti parte de un somn linistit, odihna si o camera in care sa va faca placere sa va retrageti dupa o zi obositoare chiar daca nu adormiti imediat.

Lasă un răspuns