mie. feb. 28th, 2024

Ce poate fi mai minunat decat o curte verde in care sa putem sa sta relaxati macar pentru un moment in viata asta atat de agitata si plina de stres, din secolul vitezei?

Dar nu toata lumea are o casa cu o curte plina de flori si de verde, asa ca multi dintre noi se intreaba cum sa se bucure cat mai mult de statul pe un balcon deschis.

Ce facem atunci cand este vorba despre amenajare balcon deschis, aceasta este intrebarea celor care locuiesc la oras, in blocurile gri, dar totusi simt nevoia sa respire din cand in cand aer, iar pentru asta au nevoie de un spatiu frumos si prietenos in care sa se simta minunat.

Normal, ca in orice amenjare, este nevoie de multa inspiratie dar si de anumite elemente care tin de omogenizarea cu ceea ce exista deja in restul casei. Insa, amenajarea unui balcon deschis depinde si de cat de mare este spatiul de care dispunem si cat de mult ne putem juca cu elemente care sa ne reprezinte si care sa nu epateze in niciun fel fata de restul elementelor care ne descriu deja casa.

Mai jos va prezentam cateva idei legate de amenajare balcon deschis din care speream sa va puteti inspira.

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

balcon

 

By corina

Lasă un răspuns