mie. iun. 19th, 2024
masca pentru fose

Amenajarea unei fose septice in lipsa canalizarii este o idee foarte practica si mult mai ieftina decat tot ceea ce presupune racordarea la canalizarea oferita de primarie din strada principala, in conditiile in care aveti o casa de vacanta intr-un loc ceva mai retras. [ad]

Aceste fose sunt rezervoare subterane etanse care colecteaza apele menajere rezultate din activitatile desfasurate in gospodarie. Fosele folosesc anumite substante derivate din soda caustica ce ajuta la dizolvarea materiilor grosiere ajutand apoi apa sa ajunga in campul de drenaj.

Este o metoda curata si la indemana care va scapa de alte complicatii sau cheltuieli si nu va reduce cu nimic confortul. Singura grija pe care trebuie sa o aveti este la achizitionarea fosei, pentru ca aceasta sa fie destul de mare pentru a se goli cat mai rar (intre 1 si 3 ani) substantele pe care le contine  aceasta ocupandu-se de mentinerea unui mediu curat fara mirosuri neplacute in jur atat vara cat si iarna.

Ca si loc de amplasare, se poate pune oriunde in imprejurimile casei ramanand in afara doar o gura de vidanjare, ca un canal, inchis ermetic, pe care il puteti masca destul de usor cu elemente de decor exterior si putina imaginatie. Puteti pune cateva cauciucuri colorate aici cu pamant si cateva flori, o piatra decorativa, un ghiveci cu o planta mare sau orice alt element decorativ ce o o poate ascunde in caz ca va deranjeaza.

Odata mascata, nimeni nu isi va da seama ca detineti fosa respectiva iar treburile gospodaresti  vi le puteti face ca si cum ati fi racordati la canalizare, fara probleme sau restrictii.

Lasă un răspuns