joi. mai 30th, 2024

Toti asteptam cu sufletul la gura sa vina vara si sa putem sa iesim in aer liber cat mai mult posibil, cu atat mai mult, daca avem la dispozitie o curte numai a noastra pe care o putem amenaja cat maii frumos posibil, in functie de ce avem nevoie.

Daca exista si copii in familie, e minunat sa aiba un loc de joaca creativ, unde sa isi poata exprima liber imaginatia. O tabla neagra lipita de gard sau un labirind prin care sa alerge vor fi intotdeauna bine primite de catre cei mici.

[ad]

Daca vin mereu prieteni la noi, cu ajutorul mai multor paleti putem constui o canapea cu perne pe care sa incapa cat mai multa lumea, iar amenajarea unui ecran pentru proiector va fi deliciul unei seri de vara perfecte.

Si iluminarea are locul ei in gradina, pe timpul serii putem sa amenajam cateva candele in sticle pe care nu le mai folosim pentru a da o atmosfera romantica, daca dorim sa ne petrecem impreuna cu partenerul de viata o seara de neuitat si chiar un cort improvizat din materiale, in care sa bagam multe perne va fi prilejul unei nopti petrecute in natura intr-o buna companie.

vara1

vara2

vara3

vara4

vara5 vara6

vara7

vara8

vara9

vara10

vara11

vara12

vara13

 vara15

vara16

vara17

vara18

vara19

vara20

Voi ce idei ati gasit pentru a va amenaja gradina?

By corina

Lasă un răspuns