joi. mai 30th, 2024
mobilier gradina

Cine a spus ca este nevoie de o investitie masiva pentru a obtine o gradina frumoasa, ingrijita si relaxanta?! Nu este nici pe departe asa, avand in vedere ca orice gradina cu flori plus sau minus mobilier specific este deja un spatiu foarte frumos si plin de viata.

Asadar puteti avea gradini amenajate cu bani putini iar acest lucru nici sa nu se observe. Realizati o astfel de gradina daca puteti accent pe decorul natural care de la sine creste, se imbogateste si va contureaza micuta gradina.

Pamantul de flori nu este foarte scump si puteti alege sa asezati ghivece cu flori de jur imprejurul curtii daca este una cu ciment pe jos sau si mai ieftin daca aveti pamant macar pe langa gard, se pot planta florile preferate, scapand de cumpararea pamantului si a ghivecelor. Florile alese trebuiesc sa fie colorate pentru a da viata curtii si a o inveseli si de preferinta sa fie specii care se inmultesc usor, eventual care se catara la crestere, astfel infrumusetand si gardul sau zidurile inconjuratoare. [ad]

Dupa ce ati sadit cu siguranta destule flori si copacei verzi, urmeaza sa va indreptati atentia catre asa-numitul mobilier de gradina care sa va ofere confort pentru a petrece zilele calde la aer. Acesta nu trebuie sa fie unul scump pentru a putea fi frumos.

Puteti reconditiona o masuta veche din fier forjat sau lemn sau o puteti face face din paleti sau alte materiale ieftine la fel ca si scaunele.

Canapeaua poate fi cat se poate de simpla chiar o banca, pernutele de pe ea crescandu-i gradul de confort, asadar investitia trebuie sa se concentreze pe pernutele bancii sau ale canapelei nu pe canapea in sine.

Puteti folosi cu foarte mare succes si mobila din casa, cea veche, fara ca nici macar sa o reconditionati avand in vedere ca va sta afara la umezeala, ploaie si soare, obtinand astfel o gradina vintage de invidiat.

Nu mai aveti nevoie decat de o umbrela in lipsa unui copac care sa faca umbra si gradina este gata amenajata cu o minima investitie si arata splendid oricat de ieftine sunt lucrurile din ea, daca toate sunt asezate si potrivite intre ele cu gust si imaginatie.

Lasă un răspuns