Dum. dec. 3rd, 2023
model de cascada

Oricat de micuta este curtea pe care o detineti in jurul casei, aceasta merita sa fie decorata cat mai frumos cu diverse elemente placute si linistitoare. Fie ca se afla in spatele casei sau in fata sa, oriunde, se poate pune mobilier de exterior pentru a va putea bucura de timpul liber la aer curat.

O masuta si cateva scaune sau fotolii  in curtea casei, cu siguranta vor sustine relaxarea de care aveti nevoie si va vor incuraja sa lasati deoparte televizorul sau calculatorul pentru diverse alte activitati de care probabil ati si uitat de cand exista atata  tehnologie in jur. [ad]

Pe langa gradini cu flori sau verdeata, amenajate in jurul casei mai exista inca un element deosebit de placut  si linistitor, in natura si anume apa, in special cea curgatoare cu sunetul pe care il face atunci cand loveste pietrele. Avand in vedere ambele elemente, puteti amenaja gradini de vis imbinand decorul floral cu o cascada de mici dimensiuni pentru a obtine ceva cu totul special.

Dimensiunile cascadei pentru curte le puteti alege in functie de spatiul de care dispuneti, incat sa nu ocupe mult prea mult loc si sa devina prea evidenta dar nici prea putin si sa para un bibelou pierdut in curte.

Modelul se poate alege in functie de restul decorului exterior si de culorile care predomina. Puteti opta pentru o multitudine de modele de mini cascade cu diverse forme si culori ale pietrelor.

Cu siguranta unei mici cascade i veti gasi loc intr-un colt in apropierea locului de relaxare, deoarece nu ocupa mult spatiu si doar cu acest mic detaliu curtea se va transforma, cel putin pe timpul verii in oaza dumneavoastra personala de relaxare si liniste.

Lasă un răspuns