joi. mai 30th, 2024
mobilier balcon

Dupa cum am mai prezentat intr-o postare, este un nou trend ca din paleti sa se realizeze diverse  piese de mobilier. Este un tip de mobilier ecologic si mult mai ieftin decat piesele normale gasite in magazinele specializate asadar merita o sansa in fiecare casa. [ad]

Din acesti paleti se pot realiza decoratiuni interioare inedite dar si decoratiuni exterioare care constau in mare parte in elemente de mobilier cu o forma speciala. Se poate decora si totodata mobila gradina comod si ieftin.

Paletii pe care urmeaza sa-i ansamblati sunt tocmai buni de pictat, vopsit, lacuit, decorat, oricum va doriti pentru a inveseli atmosfera si a obtine un design personalizat. Avand la dispozitie cativa paleti va puteti alcatui un superb mobilier pentru gradina sau balcon, de la canapea si scaune pana la masute de cafea sau jardiniere pentru flori. Pentru a fi usor de manevrat piesele de mobilier si asezate in locul dorit, ultimului rand de plaleti li se pot monta roti ce va vor scuti de efortul ridicarii lor.

In scopul obtinerii unei gradini de vis trebuie sa va preocupati ca tot ceea ce achizitionati sa fie cat mai armonios iar apoi sa imprejmuiti cu flori si verdeata locul de relaxare pentru a-i creste intimitatea. Nu este nevoie de o investitie enorma pentru a avea o gradina minunata, ci doar de imaginatie, energie si buna dispozitie.

Iata cateva idei realizate cu mult bun-gust ce va vor starni interesul sa incercati mobilierul alcatuit din paleti :

Lasă un răspuns