mie. feb. 28th, 2024
gratar preparat

Deja este cald afara, toata naura a revenit la viata si fiecare dintre dumneavoastra cu siguranta este mai bine dispus cand vede soarele stralucind pe cer inca de la primele ore ale diminetii. Datorita vremii frumoase statul in casa la televizor sau calculator nu mai este o optiune care sa va tenteze asadar va ramane sa iesiti cat mai mult afara in timpul liber. Terase, curtea proprie sau a prietenilor, mare sau munte totul este  tenetant in functie de timpul si bugetul disponibil, dar cu siguiranta curtea este cea mai la indemana.

In anotimpul cald, faptul ca locuiti la curte va parea de zeci de ori mai avantajos decat in orice alta perioada a anului. Nu aveti nevoie decat de o mica parceluta de curte pentru a avea gradini amenajate cat mai frumos si relaxant. Ceea ce desavarseste o curte deja  amanajata cu flori si o masa cu cateva scaune comode sunt intodeauna gratarele de gradina. Acestea mai sunt numite si gratare de curte dar indiferent ce denumire folositi, utilizarea este aceeasi si intodeauna delicioasa.

Puteti alege gratare de gradina normale ce se folosesc cu lemne si carbuni sau gratare electrice care sunt ceva mai sofisticate si moderne si care se pot folosi atat afara cat si in casa nefacand fum. [ad]

Personal nu as renunta niciodata la gratarul clasic facut in curte, la mirosul de leme arse iar apoi cel de carne fripta care este inconfundabil. Gratarul electric, este ideal atunci cand nu se poate prepara un gratar afara dar totusi doriti sa mancati ceva asemanator ca si gust si mai ales sanatos. Indiferent pe care il preferati, cert este ca un gratar nu poate lipsi din dotarea casei. Se gateste usor, rapid, este sanatos si intodeauna un motiv bun de a aduna cativa prieteni sau familia pentru a petrece, a va relaxa si bine dispune.

Lasă un răspuns