lun. iun. 17th, 2024
idee decoratiuni living in mediul rural

Sufrageria, prin natura ei, ar trebui sa fie camera cea mai luxoasa a unei case, alaturi de dormitor. In esenta, pe langa faptul ca are, de obicei, rolul de a primi musafiri, ea poate fi intrebuintata si pentru intalniri personale sau de afaceri, pentru lucru (caz in care se amenajeaza un birou) si bineinteles, pentru locuit.
Desi se spune ca cele mai multe familii obisnuiesc sa petreaca cel mai mult timp in bucatarie, loc unde de regula se intalneste toata familia, in Romania cel putin, multe familii au un singur televizor, iar acesta e amplasat in sufragerie. Drept consecinta, cea mai mare parte a timpului este petrecuta in camera respectiva.

Cand vine vorba de decorarea unei sufragerii, dat fiind faptul ca ea poate avea mai multe intrebuintari, intregul proces devine mai complicat, mai ales daca se doreste satisfacerea tuturor nevoilor in acest plan. Practic, e nevoie ca design-ul camerei sa implice o imagine usor versatila, care sa poata fi adaptata dupa caz, nevoilor utilizatorilor.

Iata 5 super idei de mobilare a sufrageriilor voastre. Bineinteles, ele nu trebuie respectate intru totul, insa ideea de baza e superba in cazul fiecareia dintre ele:
Perfecta pentru reuniunile de familie, camera de mai jos are in centru o masa, in jurul careia sunt dispuse cateva fotolii, o canapea. A se remarca lipsa televizorului ca element principal de entertainment.
sufragerie tv free

pentru o casa construita undeva la tara, preferabil in inima padurii sau cel putin inconjurata de-o parte si de alta de copaci, un living cu aspect rustic/retro este mai mult decat recomandat. A se observa candelabrul ca sursa principala de iluminare, obiectele de arta localizate in puncte de atentie, dar si fotoliile retro.

Nu se putea sa nu includem si un exemplu de sufragerie la mansarda. A se observa forma tavanului (cat si ideea de spatiu nuantata de acest aspect), cat si posibilitatea de a transforma living-ul intr-un spatiu de lucru eficient. Nu sunt elemente care sa atraga atentia, astfel ca fotoliul respectiv poate fi oricand pozitionat in fata unui birou.

Modelul de mai jos e, din nou, un loc in care oricand poate fi introdus un birou. Desi imaginea de mai jos combina ideea de living cu biblioteca si spatiu de lucru, camera mobilata in acest mod poate fi folosita oricand si pentru petrecerea timpului liber.
living biblioteca

Am lasat ce era mai bun la sfarsit: o sufragerie boema, cu un pian pe post de piesa de rezistenta, urmat indeaproape de un semineu si de un fotoliu art-noveau. E de inteles ca nu oricine are nevoie de un astfel de living, insa pentru pianisti sau cei pasionati de muzica la pian, un asemenea decor e perfet.

Lasă un răspuns