mie. iun. 19th, 2024
baie relaxanta

Nu exista apartament de bloc cu o baie atat de mica incat sa nu incapa o cada sub nicio forma asadar aveti alternativa la cabinele de dus care sunt  incomode din multe puncte de vedere. Depinzand de locul disponibil, cazile de baie sunt dreptunghiulare sau triunghiulare, mai lungi sau mai scurte, simple sau cu vibromasaj, incat sa satisfaca orice preferinta si buget. Chiar daca locul este unul restrans, diferenta intre o cada de baie cat de mica si o cabina de dus este esentiala.  [ad]

Iata avantajele pentru care o baie moderna si comoda trebuie sa contina cada :

Atunci cand ajungeti acasa si visati la o baie sunteti de obicei si obositi incat sa nu va mai tenteze sa stati in picioare si dusul sa dureze doar cinci minute ci sa va rasfatati putin stand comod in apa calda si liniste. Daca din cada aveti si un peisaj frumos pe care sa-l admirati in timpul acesta cu siguranta o sa petreceti ore bune aici si va veti simti mai odihniti decat dupa un pui de somn.

Multe persoane sunt claustrofobe sau respira cu greutate atunci cand se face abur de la apa calda. Intr-o cabina de dus spatiul este extrem de restrans si uneori chiar imposibil de folosit pentru cei cu astfel de probleme.

Pentru momentele intime si romantice petrecute in acest loc, la lumina lumanarilor, tot o cada unde se poata sta comod la un pahar de vin castiga teren.

In cazul in care aveti copii, acestia se pot spala mult mai comod si in siguranta in cada decat in cabina de dus iar in plus au loc sa se joace.

Este imposibil sa nu aveti in casa lucruri voluminoase de spalat  fie materiale fie obiecte care nu e pot baga la masina de spalat si nici in chiuveta nu incap. Cada de baie este ideala pentru aceste lucruri iar dusul va ajuta sa le clatiti cu mai multa usurinta.

Dupa cum vedeti, indiferent de stilul de viata avut si de activitatile zilnice, o baie cu cada salveaza multe situatii si ofera un loc pentru reincarcarea bateriilor asadar daca inca nu sunteti decisi in ceea ce priveste amanjarea baii, luati in considerare si avantajele prezentate aici.

Lasă un răspuns