mie. feb. 28th, 2024
baie rosu negru

Daca va doriti o baie cu totul speciala dar nu v-ati hotarat inca ce culori puteti alege pentru a obtine ceva de efect in ceea ce priveste un design interior al baii cat mai modern, va putem da o idee de baie in doua culori, o baie rosu cu negru.

Aceste culori realizeaza un constrast puternic dar nu este obositor pentru ochi ci mai curand placut. Este o combinatie mai tinereasca, moderna si placuta decat clasicul albastru sau alb dat baii.

Puteti opta pentru gresie neagra si faianta rosie sau invers si de ce nu jocuri si modele din cele doua culori pe jos sau pe pereti. Deasemenea orice mobilier de baie in variante colorate daca nu va palce albul, pentru a le asora se va incadra perfect in noul design. [ad]

Un avantaj al acestor culori este si acela ca nu sunt foarte pretentioase si nu va fi nevoie de o ingrijire deosebita a baii decorate astfel. In plus, folosindu-va de jocul de culori, puteti realiza un model inedit si o senzatie de spatiu aerisit mai mare decat este realmente. Daca vreti totusi sa deschideti putin la culoare baia si nu aveti un geam mare de unde sa intre lumina naturala, puteti folosi si o a treia culoare, albul, fie la gresie sau faianta fie la ceea ce reprezinta mobilerul de baie.

In orice fel veti aranja aceste doua culori cu siguranta rezultatul va fi unul frumos deoarece alaturarea rosu-negru in sine este o combinatie pe cat de moderna pe atat de elegenta si potrivita  multor incaperi cu si mai multe intrebuintari printre care si baii.


[ad]

Lasă un răspuns