sâm. iun. 15th, 2024
cada vibromasaj

Aceasta intrebare este adresata mai mult celor ce locuiesc la bloc sau detin case mai mici. Cei ce stau in vile sau in case cu o suprafata mai intinsa nu-si pun aceasta problema deoarece acestora le permite spatiul sa-si monteze in baile lor (cel putin in una dintre ele) atat o cabina de dus, cat si o cada. Aceasta este situatia ideala, insa, din pacate, nu multi avem parte de luxul asta, asa ca trebuie sa alegem.[ad]

Cada – ocupa mai mult spatiu decat o cabina de dus obisnuita, asta este clar, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne gandim la una. Daca sunteti putin isteti, puteti plasa o cada mica foarte frumos de-a lungul unuia dintre pereti (de preferat cel mai mic). Se imbina perfect si va puteti bucura oricand de o baie fierbinte si relaxanta dupa o zi grea de munca, o alergare, un meci de fotbal sau o sedinta la sala de forta.

 

Dupa cum puteti vedea in pozele de mai sus, cazile respective se imbina perfect si astfel nici nu ocupa foarte mult spatiu. Daca dispuneti de ceva mai mult spatiu, dar si bani, va puteti delecta cu o cada moderna cu virbromasaj sau o cada traditionala. Prima este recomandata pentru un confort extrem de ridicat, iar cea din urma exprima rafinament si bun gust.

 

Cabina de dus are drept avantaje faptul ca nu ocupa mult spatiu, puteti avea grija de igiena personala mult mai rapid, economisind timp, si, nu in ultimul rand, este si mai ieftina si mai usor de montat (evident, depinde de modelul ales). Daca dispuneti de spatiu si alegeti sa achizitionati o cabina de dus moderna cu radio incorporat, scaun in interior si alte facilitati speciale, s-ar putea sa aveti ceva dificultati la montare. Mai jos aveti cateva imagini cu cabine de dus simple si cabine de dus moderne.

 

Ambele au avantajele si dezavantajele lor, insa, din punctul nostru de vedere, daca sunteti neaparat obligati sa alegeti, si aveti posibilitatea sa montati o cada, alegeti-o pe aceasta. Unele apartamente dispun de doua bai. In cazul aceti puteti sa va considerati norocosi deoarece puteti amplasa cada in baia cea mare si o cabina de dus in cealalta.

Lasă un răspuns