mie. feb. 28th, 2024
baie in curte

Ce poate fi  mai frumos in materie de relaxare decat o baie de lux amplasata afara? Da, afara, exact in curtea casei dumneavoastra. Scapati de atmosfera de interior, de peretii stramti si de orice alte elemente din casa, in schimb primind aer curat, relaxare maxima si libertate in natura.

O baie exterioara nu se compara in niciun caz cu piscina unde apa este rece si faceti miscare inotand. Aceasta baie are apa calda si principalul sau scop este sa va relaxeze din toate punctele de vedere precum un spa, sa nu va supuna niciunui efort.  [ad]

Alegeti un colt retras din curte unde nu se poate vedea din afara incat sa aveti intimitate. Daca este vorba despre o casa de vacanta dintr-o zona pustie este ideal deoarece aveti libertatea sa va alegeti peisajul pe care il veti admira din cada de baie fara sa va temeti ca veti fi vazuti.

Cel mai bine este ca locul ales sa fie intr-un loc placut dar si aproape de o intrare secundara in casa, in caz ca aveti nevoie de ceva dinauntru sau doriti sa va retrageti dupa baie sa va ingrijiti. Coltisorul ales il puteti decora si utila cu decoratiuni exterioare din piatra sau lemn de care sa va ajutati pentru a avea cele necesare baii, la indemana.

Ramane la alegerea fiecaruia daca respectiva cada va sta sub cerul instelat sau va fi adapostita de un copac sau umbrar. In orice caz veti vedea de prima data ca nimic nu se compara cu o baie de care sa va bucurati in aer liber.

Pe langa faptul ca este o desfatare pentru simturi, este si un loc deosebit de romantic unde puteti petrece momente frumoase alaturi de persoana draga.

Lasă un răspuns