Dum. dec. 3rd, 2023
baterie pentru baie

Baia, pe langa scopul sau evident poate fi si o ascunzatoare placuta in propria casa. Aici va puteti relaxa si bucura de liniste dupa o zi aglomerata, stresanta sau in care lucrurile nu au mers chiar asa cum va asteptati. [ad]

Nu amenajati acest loc in graba doar pentru a fi util ci dedicati putin timp gasirii unui design potrivit gusturilor proprii si dimensiunilor baii astfel incat sa va faca placere sa petreceti mai mult timp aici, facand o baie si savurand un pahar cu vin.

Gasiti reviste cu bai amenajate in diverse stiluri, modern, clasic, rustic, etc, din care va puteti alege o idee care va transforma baia intr-un spa. In afara de mobilierul de mare dimensiune si importanta de aici precum cada, chiuveta si bazinul de wc, detaliile conteaza foarte mult deoarece ele alcatuiesc decorul final in care elementele mentionate mai sus, sunt integrate. Asadar faianta si oglinzile despre care am mai discutat, au un rol important in definirea designului bailor  dar si asa numitele baterii sanitare sunt un element ce merita atentie.  Cu cat acestea au o forma mai speciala cu atat vor da baii un plus de eleganta si frumusete.

Puteti decora bai moderne cu baterii din cele mai ciudate ca si forma  sau de ce nu, bai clasice alegand bateriile cu design vintage. Aceste mici dar deosebit de utile accesorii ale cazii si chiuvetei din baie vor fi de efect si se vor imbina armonios cu restul mobilierului, de orice tip ar si acesta, de la cel de lemn pana la cel metallic.

Lasă un răspuns