joi. mai 30th, 2024
baie cu flori

Pentru a decora frumos o baie indiferent de spatiul pe care acesta il ofera aveti nevoie de  un mobiler de baie ceva mai special si de o gresie si faianta  cu un model discret, elegant care sa contureze cat mai bine incaperea si sa o faca in special, comoda, placuta relaxarii zilnice a familiei. [ad]

Cu motive florale puteti obtine bai amenajate intr-un stil modern, clasic sau rustic, depinzand de culoarea faiantei si a gresiei pe care sunt acestea imprimate, cat si de tipul florilor pe care il reprezinta, unele flori fiind cu mult mai elegante decat altele. Acest model de decor interior pentru baie se poate realiza alternand placi simple de faianta sau gresie cu placi inflorate, punand un singur rand de placi inflorate intre cele simple sau  alcatuind un singur perete, de acest fel, din cei patru disponibili. In cazul in care nu va place faianta pe peretii banii puteti alege tapet special rezistent la abur si umezeala sau stickere cu diverse teme. La motivele florale ale baii se pot asorta  deasemenea si accesoriile pentru baie sau perdeaua cazii de dus dar cu putina atentie ca, in functie de model sau culori, sa nu rezulte un decor mult prea incarcat, obositor privirii.

 

Iata cateva idei de bai decoratre cu motive florale astfel incat sa va dati seama ca odata alese cu gust si imbinate frumos pot realize un decor ce va transforma orice baie banala intr-una cu totul speciala si personificata pe masura gusturilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns