Dum. dec. 3rd, 2023
baie cu dulap incorporat

Destul de dificil mai ales la o prima vedere cand o sa vi se para dificil sa va desfasurati intr-un spatiu restrans. Atat blocurile vechi cat si cele noi sunt dotate cu bucatarii si bai mici doar cat sa-ti faci treaba si atat. Avand  spatiu limitat la constructie si un numar cat mai mare de apartamente de integrat, baile si bucatariile au ramas cu spatiu restrans. Chiar si asa nu este cazul sa va panicati daca aveti o baie mica, cu putina invenitivitate si inspiratie din reviste puteti obtine mai mult spatiu decat va imaginati.

Exista mai multe tipuri de bai in functie de materialul din care este facuta mobila si culorile pentru care opteaza fiecare.  Pentru una restransa precum cea a unui apartament la bloc, alegerea cea mai potrivita este o baie moderna ce datorita mobilierului redus si al culorilor pe care le puteti combina va face din mica incapera un loc calduros si numai bun de relaxare. Este indicat sa alegeti o culoare linistitoare si o oglinda nu foarte mica dar nici una care sa acopere aproape tot petetele. Daca optati pentru una ceva mai lata decat chiuveta si ceva mai inalta decat strict cat ati avea nevoie este suficient.

Un alt truc pentru a castiga spatiu este sa nu aveti dulapuri in baie pe jos. Cel mai bine este ca dulapurile si rafturile sa fie ori incorporate in perete ori situate pe perete pentru a nu va impiedica. Deasupra bazinului puteti pune un dulap sau puteti opta pentru varianta unui dulap cu usile din oglinzi care se va aseza deasupra chiuvetei. Cosul de rufe il puteti depozita in debara cel mai bine iar masina de spalat pe hol si iata cat loc se face.[ad]

Nu este indicat sa renuntati la confortul cazii si sa o inlocuiti cu o cabina de dus deoarece o sa va privati de timpul si locul in care va puteti relaxa. In schimb sunt multe trucuri prin care spatiul poate fi usor pacalit.

Lasă un răspuns