sâm. apr. 13th, 2024
bucatarie in aer liber

Ma voi referi iar la persoanele care beneficiaza de privilgiul de a locui la curte. O casa la curte are foarte multe avantaje oferind intimitate chiar si in afara constructiei, permitandu-va sa aveti propriul colt de natura de care sa profitati asa cum va place. Marele avantaj este ca va amenajti curtea cum doriti fara sa aveti vecini care sa protesteze sau sa strice ceea ce ati facut. [ad]

Cum vine caldura, profitati de locul de afara si mutati-va in mare parte activitatile de zi cu zi, aici. O masa, cateva scaune comode, o umbrela daca este cazul si deja puteti lua masa in aer liber, va puteti relaxa cu prietenii sau puteti lucra.

Pentru cei ce dispun de ceva mai mult loc, construiti in curte bucatarii mici rustice, pe care sa le utilati in timpul verii cu tot ceea ce este necesar de la aragaz pana la vesela folosita, pentru ca orice activitate desfasurata in bucataria din casa, sa se mute afara. Aceasta miscare va ajuta deasemenea sa aveti o alimentatie mult mai sanatoasa deoarece avand totul deja afara, gratarul va primi mai multa atentie decat aragazul si mancarurile grele.

Optional, bucataria de afara poate avea si o parte acoperita, pentru umbra atunci cand gatiti dar si pentru a proteja ustensilele de eventualele ploi. Pornind de la bucatarie va puteti juca si modela curtea, schimbandu-i un design exterior banal cu unul inedit modern, clasic sau rustic dupa stilul de viata adoptat in general.

Mutand gatitul, relaxarea, lucrul si alte activitati la aer, se va imbunatati dispozitia de zi cu zi si cheful de viata deoarece soarele si lumina naturala au un efect benefic asupra psihicului si asupra corpului.

Lasă un răspuns