joi. mai 30th, 2024
mansarda birou

Mansarda, de obicei este camera cea mai linistita din toata casa. Este destul de departe de sufragerie unde se fac reuniuni si se face zgomot, este departe si de bucatarie unde deasemenea se pot produce zgomote si totodata este separata si de primul etaj al casei unde de obicei sunt dormitoarele membrilor familiei.

Intrebarea ramane in ce se va transforam camera de la mansarda ? [ad]

De obicei intalniti mansarde din lemn chiar daca restul casei este din caramida, sau caramida bca ceea ce este un avantaj al camerei respective deoarece peretii vor respira intodeauna. Camera aceea nu este de dimensiuni mari ca restul dar nici mica asemenea unei debarale, asadar este loc suficient pentru a crea un decor interior  minimalist, comod, aerisit adaptat oricarei idei.

Se poate face din aceasta camera birou. Fiind izolata, o sa aveti parte de liniste si chiar daca in restul casei este agitatie va puteti retrage sa lucrati in liniste. Fiind la ultimul nivel aveti lumina naturala pe parcursul zilei incat sa nu va obositi ochii lucrand iar locul cu siguranta este suficient nici foarte mare nici foarte inghesuit.

Mansarda se poate transforma la fel de bine si in dormitor pentru bebelusi, ferindu i de zgomotul din restul casei dar si pentru adolescentii ce inca nu se muta singuri dar vor sa fie cat mai mult separati de restul familiei, izolati chiar.

Daca nu ati intampinat aceste nevoi pana acum camera de la mansarda poate deveni un minunat dressing, al tuturor celor ce locuiesc in casa, scutindu va astfel sa ocupati camera fiecaruia cu cate un sifonier sau pentru ca se foloseste in timpul zilei cand nu doarme nimeni in dormitoarele de la etaj, o mini sala de sport cu cateva aparate.

Dupa cum vedeti nimic nu va limiteaza imaginatia, mansarda fiind o camera de care va puteti folosi in foarte multe feluri.

Lasă un răspuns