Dum. dec. 3rd, 2023

Aceasta camera  este realizata intr-o maniera futurista.  Putem vedea o intersectare de linii si culori din marmura. Coltul din stanga are un tablou alb negru, incalzit de lumina ce cade de sus. Peretele central este din marmura subtire iluminata.

Un joc de umbre si lumini ne poarta intr-o lume de vis. Aceasta camera poate fi a unui barbat singur, care doreste sa impresioneze vizitatorii, aratand prin prezenta marmurei de diverse nuante, imbinata perfect cu lemnul si lumina, potenta sa financiara si uneori evadarea intr-o lume imaginara. Aceasta se poate vedea si din corpurile de iluminat din tavan, care sunt dispuse asimetric si au un design deosebit. Lumina naturala patrunde in incapere printr-o laterala si nu poate sa puna singura in valoare aceasta minunata camera.

[ad]

Crearea unui spatiu mai inalt decat podeaua, in stanga, unde exista o cadere de apa ne arata ca aici elementele naturale sunt armonios imbinate. Iubirea fata de natura si prelucrarea marmurei cat mai putin, ne lasa noua impresia de caldura din toate aceste unghiuri, fara ca soarele sa fie prezent. Biroul din fata peretelui iluminat este si el creat intr-o linie, ce ne duce cu usurinta intr-o lume ireala, unde toate visele devin realitate.

Putem foarte bine  sa spunem ca aceasta este intrarea intr-o firma, unde s-au folosit elemente din feng shui. Apa, pamantul (marmura), aceste doua elemente  utilizate la crearea caderii de apa, ne duc cu gandul la castigurile asteptate, la bogatie. Lemnul este si el utilizat si arata armonia cu natura. Nimic nu a fost uitat. Metalul este prezent prin inserarea tablourilor in alb  si gri. Vitalitatea si prosperitatea sunt atrase aici cu ajutorul culorilor negru si usoare nuante de albastru prezente in tabloul din fata. Liniile si unghiurile create ne arata ca exista o armonizare perfecta a elementelor feng shui pentru a atrage energii pozitive.

By eugen

Lasă un răspuns