lun. iun. 17th, 2024
living cu caramida

Reala sau aparenta caramida este un element  ce va schimba radical decorul casei si nu neaparat in ceva rustic cum poate da impresia cand auziti prima data de pereti din caramida in interiorul casei. In locul unor zugraveli decorative complicate puteti opta pentru daramarea peretelui pana la caramaida, apoi nivelearea si lacuirea acestuia. In cazul in care locuinta nu este de caramida sau aceasta este prea avariata pentru a putea fi lasata la vedere, exista caramaida aparenta ce se aplica pe suprafata peretelui si are acelasi efect fara sa para cu nimic falsa.

Caramida, ca design interior al peretilor se poate folosi pentru orice incapere de la sufragerie la hol, bucatarie, baie sau chiar dormitor. Deasemnenea nu trebuie ca toti peretii sa fie din caramida deoarece ar fi obositor, unul este deajuns pentru a schimba tot decorul sau chiar o parte dintr-unul in functie de cum doriti sa folositi spatiul respectiv. Pentru un decor cu totul inedit, caramaida se poate lasa, sau lucra daca este aparenta, putin ciobita sau fisurata pentru o mai mare autenticitate sau se poate face un joc de culori din dreptunghiuri.

In orice loc decideti sa recurgeti la aceasta variata de decor si orice mobila ati asorta apoi camerei respective, nu aveti sanse sa dati gresi sau sa obtineti ceva nepotrivit ca in cazul zugravirii unui perete de o anumita culoare ce apoi nu se asorteaza mobilei. Se potriveste caselor moderne, rustice, clasice, orice stil ati avea, aparitia caramizii in interiorul casei va personifica decorul. [ad]

Si cum nicio explicatie nu este la fel de buna ca un exemplu, iata cateva interioare ce contin caramida :

Lasă un răspuns