sâm. apr. 13th, 2024
decorl living rustic

Avand in vedere faptul ca stresul de zi cu zi este din ce in ce mai mare, sunt si persoane din ce in ce mai multe care in locul unui concediu mai lung o data pe an, prefera sa achizitioneze o casa de vacanta unde sa se retraga ori de cate ori simt nevoia fie de liniste fie de o mica petrecere. Daca ati facut deja pasul acesta iata cateva sfaturi pentru amenajari interioare in ceea ce priveste casa de vacanta.[ad]

O casa de vacanta ideala nu ar trebui sa aduca aminte de ceea ce aveti in apartamentul de la oras, nici de viata si de grijile de acolo ci sa aiba un decor cu totul opus care sa va permita sa visati. Majoritatea prefera ceva rustic cu un farmec aparte dat de imbinarea elementelor precum piatra si lemn ce relaxeaza si amintesc de simplitatea vietii dar si de apropierea de natura.

Puteti alcatui decoratiuni interioare chiar dumneavoastra din plante uscate, vesela de pamant sau ceramica, elemente folclorice scutindu-va de o cheltuiala si dand casei un aspect primitor indiferent despre ce incapere este vorba:

Bucatarii rustice – intodeauna sunt primitoare si parca va indeamna la un mic dejun gustos si apoi prepararea unei mese copioase chiar daca sunteti in vacanta si in mod normal nu va tenteaza gatitul.

Livinguri rustice – alaturi de un semineu nimic nu poate fi mai frumos decat o seara de relaxare cu cei dragi.

Dormitoare rustice – dupa o zi frumoasa si relaxanta un somn linistit este tot ceea ce va mai trebuie pentru reincarcarea bateriilor.

Bai rustice – desi se imbina cu noul pentru crearea unor conditii bune de igiena, lemnul sau piatra inca alcatuiesc un decor perfect pentru baie.

 

 

Lasă un răspuns