vin. dec. 8th, 2023
mobila de culoare alba intr-un apartament mic

Cine a spus ca un apartament mic implica automat problema spatiului? Am gasit astazi pe un site suedez un contraexemplu perfect, in care un apartament cu 2 camere a fost reamenajat complet si modificat in asa fel incat sa creeze ideea de spatiu si sa provoace iluzia unei locuinte mai mari.
mobila de culoare alba intr-un apartament mic

La prima vedere nu pare prea mic, nu? Ei bine, in realitate, apartamentul nu are decat 40 de metri patrati, insa este structurat inteligent. Cativa dintre pereti au fost daramati, mobila a fost schimbata cu una in culori deschise iar cu exceptia baii, nu exista usi interioare care sa blocheze ideea de spatiu deschis.

Practic, exista un perete despartitor intre bucatarie si dormitor, insa nu exista nicio usa intre ele. Probabil ca va intrebati cum arata dormitorul din moment ce nu mai e un spatiu atat de intim. Ei bine, arata asa:

Dupa cum vedeti, e loc suficient pentru un pat dublu si de haine pentru 2 persoane. In eventualitatea in care patul are cutie de depozitare, locul respectiv poate fi folosit pentru depozitarea perechilor de papuci (in functie de anotimp) sau dupa caz, chiar si pentru depozitarea de haine.
[ad]
In principiu, genul acesta de apartament e perfect pentru o singura persoana sau pentru un cuplu. E micut, usor de aranjat, decorarea lui nu costa foarte mult si cel mai important, ofera toate beneficiile pe care o locuinta mai mare le ofera in mod normal. In functie de nevoi, la modul cum este mobilat acest apartament, se mai poate gasi spatiu pentru amplasarea unui birou pentru cei care lucreaza de acasa in eventualitatea in care nu pot folosi masa din bucatarie pentru acest lucru.

Lasă un răspuns