Dum. iun. 16th, 2024
decor din lemn

Decorul casei poate fi alcatuit din foarte multe elemente gata cumparate dar si facut chiar de dumneavoastra cu ceea ce aveti prin casa si putina imaginatie. Chiar daca nu aveti scule pentru a va realiza ideea, nu trebuie sa renuntati si abandonati planul sau sa investiti cumparandu-le, ci puteti imprumuta cele necesare.

Se pot realiza decoratiuni interioare splendide din lemn, simplu sau pictat, potrivite oricarui design pe care l-ati adoptat pentru casa si totodata ecologice. Lemnul se poate sculpta daca aveti talent in acest domeniu sau cel mai simplu se poate  „felia” iar bucatile obtinute vor forma obiectul dorit. Pe langa faptul ca obtineti ceva special, economisiti bani si sa nu uitam ca lemnul este un material trainic de care va puteti folosi mult timp de acum incolo. [ad]

Pentru a taia lemnul aveti nevoie de un fierastrau electric, apoi pentru a-l finisa, de o foaie de smirghel sau de un slefuitor electric in cazul in care suprafata este foarte mare. Dupa ce bucata este neteda se uneste cu celelalte componente daca este cazul apoi se picteaza si lacuieste.

Avantajul este ca din lemn puteti face de la decoratiuni  interioare living pana la decoratiuni dormitoare sau alte incaperi precum baie, bucatarie, hol sau terasa iar unele obiecte se pot dovedi chiar utile, nu doar decorative.

In afara de faptul ca va decorati casa cu ceva mai special, puteti face astfel de lucruri cadou celor dragi cu orice ocazie pentru a-i surprinde placut si a le oferi un cadou personalizat.

Daca va tenteaza aceasta idee de a realiza diverse obiecte din felii de lemn dar nu stiti exact cu ce sa incepeti iata cateva exemple destul de simple, dar de efect :

Lasă un răspuns