joi. mai 30th, 2024
bibelou din lemn

Decoratiunile interioare au un rol foarte important in crearea unui ambient  placut si relaxant, de aceea trebuiesc alese cu multa grija si astfel incat sa fie asortate la culorile predominante din casa si la stilul adoptat.

In momentul in care alegeti un element de decor ar trebui sa stiti din prima daca o sa il puneti direct pe jos sau undeva intr-un raft pentru a opta pentru o dimensiune potrivita si deasemenea sa stiti pentru ce camera il achizitionati incat sa  se poata integra intr-un mod frumos si elegant. [ad]

Lemnul este destul de popular in ultimul timp in ceea ce priveste materialul din care multe obiecte de decor sunt facute, fiind usor de sculptat si vopsit. Se potriveste atat unui decor rustic cat si unuia elegant sau clasic, depinzand foarte mult ce forme alegeti si cum sunt dispuse in spatial detinut.

Avand in vedere ca  sculpturile din lemn au detronat clasicele bibelouri sau tablouri pictate, un posibil accesoriu decorativ al casei poate fi o masca de dimensiuni mai mari asezata pe un perete, iar pentru rafturi sau colturile camerei ramase libere puteti alege statuete infatisand diverse animale.

In afara de decoratiunile de care am vorbit, tot din lemn exista si alte elemente ce va pot infrumuseta apartamentul si pe langa rolul decorativ sunt si utile intr-o maniera extrem de variata: de exemplu cutiile de bijuteriii din lemn sunt frumoase, spatioase si elegante, jaluzelele interioare din lemn deasemenea va feresc de soare si sunt moderne, suporturile din lemn pentru cestile fierbinti care va feresc mobile de pete inestetice, suporturile pentru betisoare parfumate, etc.

Fiind usor de adpatat decoratiunile din lemn nu va forteaza sa aveti un anumit mobilier, de o anumita culoare sau dintr-un material specific astfel incat aveti liber la creativitate si la imbinarea mai multor culori si materiale din care sa rezulte un design interior cu care sa va mandriti.

One thought on “Diverse decoratiuni din lemn”

Lasă un răspuns