sâm. apr. 13th, 2024

Dormitorul este sanctuarul tau personal asa ca de ce sa ii acorzi doar putina importata atunci cand vine vorba despre decorarea lui.

Cateva trucuri siple te vor face sa ai un dormitor de vis si nu iti vei mai dori sa adormi.

1. Un covor pufos

Nimic nu iti distruge o dimineata vesela mai rau ca atunci cand te dai jos din pat si calci pe o suprafata rece si tare. Fa-ti singur o favoare si asigura-te ca atunci cand faci primul pas este pe o suprafata pufoasa si confortabila.

dormitor 1

2. O tema

Este primul lucru pe caarae un copil l-ar lua in cosnderare atunci cand ar discuta despre amenajarea dormitorului sau, dar adultii tind sa stea departee de teme atunci cand vine vorba despre decor. Dar, chiar si atunci cand nu este vorba despre Spiderman sau printese temele pot fi elemente de unificare puternice, ca sa nu mai vorbim despre calmul pe care pot sa il ofere.

dormitor 2

3. Un numar corect de perne

Cum sa iti dai seama care este numarul corect de perne: Ar trebui sa fie un numar suficient de perne pentru ca patul tau sa arate somptuos. Un numar relativ ar fi intre 2-6, depinzand de marimea patului.

dormitor 3

4. Un loc unde sa poti sta (in afara de pat)

Un loc unde sa poti sta iti va fi extrem de folositor atunci cand vrei sa citesti sau sa porti o conversatie cu partenerul. Este de asemenea foarte pun pentru a te incalta sau pentru a-ti citi mailurile.

dormitor 4

5. Fara tehnologie in dormitor

Dormitorul este despre dormit. ce iti trebuie atunci cand dormi? In niciun caz un smartphone. Acestea sunt valabile si pentru un televizor. Acesta te va tine treaz mai mult decat este necesar. Este foarte greu de realizat dar daca iti lasi toata tehnologia la usa dormitorului o sa fi mult mai fericit. Asa va fi loc pentru mai multa mobila sau pentru aceesoriile pe care le adori.

dormitor 5

6. O colectie cu lucrurile pe care le iubesti

Nu trebuie sa fie un dulap intreg cu lucruri pe care le iubesti, dar un raft in care sa asezi lucrurile tale preferate si care te fac sa zambesti vor reprezenta foarte mult si vor face ca dormitorul tau sa fie perfect.

dormitor 6

7. Intrerupatoare de lumina la indemana

Lumina pe care o folosesti in dormitor iti poate produce starea de bine de care ai nevoie atunci cand ajungi acasa. Ar fi bine sa ai la indemana un intrerupator pentru a regla intensitatea pe care o vrei.

dormitor 7

8. O saltea minunata

Pentru ca domitorul este despre dormit, acesta trebuie sa fie unul suficient de confortabil pentru ca tu sa te odihnesti de fiecare data cand simti nevoia.
O saltea iti poate aduce liniste sau poate sa te faca sa nu mai dormi deloc, asa ca mare atentie atunci cand alegeti salteaua pe care urmeaza sa va petreceti noptile.

dormitor 7

9. Fotografii – dar nu cu familia

Ar trebui sa ai oricate poze iti doresti cu familia in orice camera din casa, dar nu in dormitor. Poze elegante si calmante poti fi o alegere minunata pentru decorarea peretilor din dormitor.

dormitor 9

10. Drama

Chiar si cel mai luminos si vesel dormitor trebuie sa aiba un element intunecat, sexy si glamuros.

dormitor 10

By Stefan

Lasă un răspuns