mie. feb. 28th, 2024
dormitor pentru fete, in nuante de verde si roz

Cand vine vorba de dormitoare pentru copii, cei mai multi parinti cred ca achizitionarea jucariilor ar trebui sa fie de ajuns. Nimic mai gresit. Pe parcursul dezvoltarii fizice si intelectuale a copiilor, ei vor dezvolta atractii pentru anumite obiecte sau activitati, astfel ca decorarea dormitorului lor intr-un stil care sa aiba legatura directa cu lucrurile ce le plac poate fi o idee buna. [ad]

Mai jos aveti cateva idei de decoratiuni si amenajari interioare, adaptate special pentru a fi pe gustul copiilor.

Dormitor pentru gemeni in culori complementare Dormitorul de mai sus este unul simplu (si ieftin), fiind potrivit pentru familiile care au gemeni sau copii de varste apropiate, dar care de asemenea, au si un buget mai redus. In cazul de fata, paturile din poze sunt pentru fetite, insa la fel de bine poate fi dedicat si baietilor, cu mentiunea ca pentru a fi potrivite unei perechi de frati/veri/prieteni, schema de culori trebuie un pic schimbata.

Dormitor cu paturi supraetajate pentru copii Acest tip de dormitor este de-a dreptul de folos in cazul coabitarii a doi copii de varsta identica. Nu numai ca salveaza o multime de spatiu (gratie paturilor supraetajate), dar pe deasupra, lasa o multime de spatiu de joaca, dar si pentru amplasarea unui birou cu 2 posturi de lucru. In plus, o buna parte dintre lucruri poate fi depozitata intre scari, ele putand juca rolul unui dulapior cu sertare.

Dormitor minimalist Spre deosebire de exemplele de mai sus, acest tip de design este dedicat mai mult unor copii ajunsi deja la varsta adolescentei, sau chiar trecuti de varsta ei. Decoratiunile minimaliste, desi fac parte (in acest caz) din camera unui copil, dau incaperii un aer spatios, modern. In plus, in conditiile in care camera este monocromata, efectul de spatiu va fi accentuat iar camera va fi mult mai luminoasa.

Dormitor retro pentru bebelusi dormitor nou nascuti Chiar daca cei mai multi parinti prefera sa aseze un patut in dormitorul propriu, amenajarea unui dormitor pentru bebelusi nu e deloc o idee rea, mai ales in masura in care spatiul o permite. Ideea de mai sus e usor retro, insa e potrivita pentru parintii cu bugete limitate, care vor totusi sa ofere copilului lor confort si siguranta, dar si un dormitor propriu.

Lasă un răspuns