sâm. apr. 13th, 2024
camera cu biblioteca

Fata de fete, baietii sunt mult mai simplii atat in ceea ce priveste vestimentatia cat si in ceea ce priveste amenajarea spatiului in care locuiesc. Observand  de-a lungul timpului dormitoare si pentru fete si pentru baieti, am constatat ca baietii, spre usurarea parintilor, nu sunt atat de pretentiosi in copilarie cand vine vorba despre decoratiuni interioare.

Prefera mobilierul simplu fara multe accesorii si fara prea multe culori fiind adepti, probabil fara sa constientizeze, ai unui stil practic mai degraba decat al unuia ce pune accent pe design cu pernute, plusuri, diverse accesorii, etc. Cel  mult intr-un dormitor al unui baiat o sa gasiti obiecte tehnice, postere cu idoli, obiecte simbolizand un hobby sau diverse premii  castigatie fie de ei fie primite de la idoli lor dar nimic ostentativ sau incarcat.

Variantele pentru decoratiuni dormitoare sunt infinite, astfel amenajarea depinde de materialul din care este facuta mobila si de culorile dorite pentru a realiza dormitoare copii pe gustul acestora si pe masura bugetului parintilor.[ad]

De obicei nu au nevoie de foarte mult loc de depozitare, asadar sertarele si rafturile din dormitor vor ocupa putin loc, lasand spatiu destul dedicat televizorului sau computerului deoarece dupa cum stiti ei sunt pasionati de tehnologie  mult mai mult decat de  umplerea rafturilor cu extrem de multe maruntisuri, cum fac fetele.

Daca totusi este un copil caruia-i place sa citeasaca o biblioteca in dormitor este potrivita iar modelul cel mai avantajos este de biblioteca ce inconjoara patul, aducand  cartile la indemana pentru cititul relaxat in pat si in plus ocupa putin loc.

O idee buna in cazul in care dormitorul nu este foarte mare este patul supraetajat care ofera in locul patului de jos, spatiu pentru a pune fie biroul fie cateva rafturi si astfel se ocupa acelas spatiu si pentru pat si pentru birou/dulap/biblioteca.

Lasă un răspuns