vin. dec. 8th, 2023
camera cu pat dublu

Amenajarea dormitorului unei adolescente e, cu siguranta, o activitate pe cat de greoaie, pe atat de costisitoare (in functie de bugetul disponibil). De ce? Pentru ca la varsta respectiva, cele mai multe fete au probleme comportamentale, nu stiu ce anume vor si nici daca ceea ce vor se justifica in functie de nevoile lor si de bugetul parintilor.

In principiu, posibilitatile de amenajare/redecorare sunt infinite si depind intr-o mare masura de temperamentul fetelor, de pasiunile lor, dar si de activitatile lor de dinafara scolii.
In randurile care urmeaza, va prezentam cateva idei de decorare a dormitoarelor pentru adolescente, unele mai scump de amenajat, altele mai ieftine, dar care in esenta, va pot da o idee cu privire la ce anume puteti face.
camera cu pat supraetajat
La acest dormitor, ideea de pat supraetajat a fost oarecum schimbata fata de acceptiunea normala. Practic, in locul celui de-al doilea pat (cel de la podea), a fost introdus un spatiu de lucru, iar la pat se poate ajunge cu ajutorul unei scarite. Avantajul acestui tip de amenajare interioara e faptul ca salveaza foarte mult din spatiul disponibil, astfel ca de multe ori poate incaprea lejer si un dulap de haine, dar si o biblioteca.
camera cu pat dublu
Ideea aceasta este foarte des pusa in practica, fiind foarte eficienta din toate punctele de vedere. Inconjurand patul de dulapuri in partea apropiata capului se salveaza din spatiu, iar astfel patul devine un loc placut de citit/invatat. A se observa veiozele pozitionate cu clipsuri pe ambele parti apropiate de pat ale dulapurilor.
[ad]
dormitor decorat in stil frantuzesc
Acest dormitor, decorat evident in stil frantuzesc, poate fi o alegere buna, insa doar pentru fetele pasionate de citit. Desi senzatia de a avea sertare si usi in apropierea patului poate fi destul de ciudata, acest tip de decoratiune ofera cateva avantaje: ofera un spatiu de depozitare inauntrul lui, care poate fi utilizat pentru depozitarea cartilor sau a hainelor, salvand astfel spatiu, iar pe deasupra, gratie saltelei ceva mai groase, ofera un confort sporit.

Alte idei pentru decorarea dormitoarelor de fete pot fi:


Lasă un răspuns