Dum. dec. 3rd, 2023

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casele si apartamentele noastre, unde ne petrecem momentele de odihnă, asa că ar trebui să fie aleasa o culoare potrivita pentru a face dormitorul sa fie cat mai confortabil posibil, iar somnul sa fie unul de-a dreptul odihnitor.

Culorile complementare, cum ar fi rosu si verde, pot scoate tot ceea ce este mai bun de la o persoana. Nu numai ca aceste culori reprezinta o alegere indrazneata pentru design-ul unei camere, dar se ajuta una pe alta pentru a se evidentia.

Pentru a decora peretii unei camere de copil depinde foarte mult de mai multe aspecte. In principal conteaza daca este fata sau baiat si ce varsta are, precum si ce pasiuni a dezvoltat pana in acel moment al varstei sale.

Decorarea camerei pentru copii nu înseamnă că trebuie să fim fixati pe un anumit stil. De fapt, tocmai aici se deschide o lume întreagă de noi posibilitati de design interesante, chiar si pentru spatii mici. Este scuza perfecta pentru a putea fi îndrăzneti, curajosi sau magici, fie că este vorba de o camera pentru fete, o camera pentru băieti sau pentru inceput pentru un bebelus.

Iata si cateva exemple pe care noi le-am considerat relevante pentru ce inseamna culori pereti dormitoare copii 2014.

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

dormitor copii

 

By corina

Lasă un răspuns