lun. iun. 17th, 2024

Daca sunteti parinte de fata va veni intr-o zi momentul cand va trebui sa ii redecorati acesteia camera pentru a marca, asa cum se cuvinte, trecerea de la copil mic la adolescent. Trecere care pentru un copil de 13-14 ani inseamna foarte mult. Mai ales daca este fata. In primul rand, in amenajarea camerei unei adolescente trebuie sa tineti cont si de parerile si gusturile celei mici, deoarece veti avea mult de furca si va trebui sa indurati foarte multe daca designul dormitorului ei nu este pe gustul sau.

[ad]

De cele mai multe ori, culoarea predominanta este fie roz, fie mov. Sau ambele. Daca este destul de mica atunci cand ii se redecoreaza camera, s-ar putea sa doreasca un roz cat mai aprins si cat mai deschis. Ar fi bine pentru dumneavoastra sa nu se intample acest lucru, dar daca asta este dorinta ei, nu prea aveti cum sa va opuneti. Copilul nostru, stapanul nostru, nu-i asa? Peretii mai pot fi vopsiti si in alte culori precum bej, crem si altele. Aici nu este chiar o regula.

O alta caracteristica a camerei unei adolescente este patul. Aici depinde foarte mult de dimensiunile camerei. La varsta adolescentei se presupune ca fiica dumneavoastra a depasit perioada in care se juca in casa si are nevoie de mult spatiu. Astfel, daca aceasta are  o camera mai mare, o idee buna ar fi sa achizitionati un pat mare de doua persoane si foarte inalt. Se recomanda, de asemenea, o saltea foarte moale si multe perne sau jucarii moi si pufoase. Vor face, cu siguranta, deliciul celei mici.

Obligatoriu, in camera unei adolescente trebuie sa existe un birou cu multe sertare si oglinda pentru ca aceasta se poata machia in voie chiar la ea in camera. Nu uitati sa lasati si fata sa decoreze camera. Foarte probabil veti gasi pe peretii camerei sale numeroase postere cu formatii preferate.

Lasă un răspuns