joi. mai 30th, 2024

Este cam impropriu spus, deoarece se stie ca adolescentii sunt mai rebeli, iar cand vine vorba de lucrurile lor vor ca nimeni sa nu-si bage nasul, dar asta nu ne opreste sa va dam cateva idei de amenajare sau redecorare a unei astfel de camere. In primul rand vorbim de amenajarea unei camere de baiat, este foarte important. In al doilea rand trebuie sa stiti cateva pasiuni de-ale tanarului. Camera unui adolescent ii reflecta foarte mult personalitatea. La aceasta varsta, copilul incepe sa-si formeze caracterul, sa inteleaga ce vrea, stie ce-i place si va dori sa fie inconjurat tot timpul de lucrurile preferate.

Majoritatea adolescentilor sunt iubitori de muzica, astfel acestia cu sigurata isi vor face loc in camera pentru sistemul audio, casti sau chiar instrumente muzicale. Nu este nevoie pentru dulapuri sau suporturi destinate acestor obiecte deoarece boxele cu siguranta vor sta pe jos, castile pe birou, iar eventualele instrumente undeva intr-un colt al camerei. Ordinea si curatenia nu este principala preocupare a unui adolescent obisnuit.

In perioada adolescentei, foarte multi sunt pasionati de sport. Multi vor alege un decor dormitoare sportive impanzite cu afise, postere si imagini cu echipa favorita sau pline cu mingi, rachete de tenis, crose de hochei etc. in functie de sportul preferat si practicat. O idee excelenta pe care o puteti pune in aplicare pentru o astfel de camera ar fi sa amenajati pardoseala cu parchet astfel incat sa semene cu podeaua unui teren de baschet. Nu uitati sa trasati si liniile. Mai mult de atat, un cos de baschet s-ar potrivi de minune. Daca este pasionat de fotbal, puteti amplasa o mini poarta ca acesta sa se poata antrena in timpul liber. Aveti grija sa nu lasati in camera obiecte ce s-ar putea sparge.

Daca e sa vorbim despre pereti, aici nu trebuie sa va faceti prea multe planuri deoarece acestia vor fi cu siguranta aproape plini cu postere si mesaje sau autocolante.

 

 

Daca aveti un adolescent mai cuminte, care pastreaza ordinea si nici nu isi expune pasiunea pe peretii camerei sale, puteti incerca si o altfel de camera. Aveti mai jos cateva idei pentru un dormitor modern pentru adolescenti.

Lasă un răspuns