mie. iun. 19th, 2024
dormitor simplu

Dormitorul este locul cel mai intim al casei. Aici va retrageti sa va odihniti si sa traiti totodata si viata de cuplu in cele mai intime amanunte asadar este deosebit de important ca acest loc sa fie amenajat cum se cuvine. [ad]

Noile modele de dormitoare au un design simplu si contin din ce in ce mai putin mobilier. Acesta nu este nicidecum un minus, ba din contra. Mobilierul redus din dormitor face camera mai spatioasa, aerisita, luminoasa si mai relaxanta deoarece si daca nu constietizam, o camera cu mult mobilier creste nivelul de stres si da o senzatie de lipsa a intimitatii si de aglomeratie ce nu va permite o relaxare generala. In plus daca va treziti intr-un spatiu luminos si liber cu siguranta o sa aveti o dispozitie mult mai buna indiferent de ziua grea care urmeaza.

Majoritatea acestor dormitoare moderne nu mai au integrata ca si piesa de mobilier masa pentru televizor ceea ce este iar, un lucru bun care va poate influenta sa nu mai puneti televizor in dormitor. Astfel, nu o sa mai fiti distrasi de emisiuni sau filme, putand sa va concentrati pe alte activitati sau discutii necesare, mult mai importante inainte de incheia o zi. Desi poate nu pare, multe cupluri se plang de lipsa comunicarii in relatie, ce cu adevarat dispare odata cu orele petrecute la job la care se adauga si acasa alte ore de stat la televizor sau calculator pana in momentul in care  firecare adorme.

 Un dormitor cu mobilier putin si fara televizor va poate imbunatati considerabil atat odihna de zi cu zi, starea cu care va treziti cat si comunicarea din relatie, asadar ar trebui macar pentru o perioada sa incercati aceasta varianta de design interior al dormitorului.

Lasă un răspuns