joi. mai 30th, 2024

Dormitoarele tematice pentru copii, sunt fara indoiala, o inventie a lumii moderne. Dincolo de faptul ca decorarea lor e ceva mai costisitoare decat in mod normal, ele aduc un plus de culoare in orice dormitor iar poate mai important, ii fac fericiti pe cei mici.
In Romania, cel putin pana acum, putini sunt cei care aleg sa le decoreze astfel camerele copiilor, motivul aflat la baza acestui fapt fiind imposibilitatea financiara de a decora o camera la fiecare cativa ani, in functie de preferintele copiilor.
Asta nu inseamna ca nu toate au un inceput, mai ales ca oferta de accesorii si decoratiuni interioare pentru astfel de dormitoare pentru copii incepe sa fie tot mai bogata, mai ales in mediul online.

dormitor pentru copii tematic

Ultima poza imbina perfect ideea de familie cu notiunea de eroi, astfel ca acest tip de camera e perfecta pentru 2 copii (baieti/frati, in special), mai ales ca la nivel subconstient, cimenteaza notiunea de familie.

Bineinteles, exista o gama larga de astfel de produse si decoratiuni. De la asternuturi si lustre cu Hulk, Super Man, Powerpuff Girld (de asta data, pentru fete), pana  la lustre si retroproiectoare personalizate, ba chiar si tapeturi personalizate.

Ce avantaje ofera camerele tematice?
In primul rand, dezvolta imaginatia copiilor. Probabil cel mai important aspect, de altfel, mai ales ca multi dintre micuti adora povestile si in general, mai tot ce are legatura cu supereroii preferati.
De asemenea, o astfel de camera va fi prilejul perfect pentru ca cei mici sa invete sa aiba grija de lucrurile lor, mai ales daca li se va specifica clar acest aspect.

In alta ordine de idei, un astfel de dormitor pentru copii va fi o adevarata pata de culoare in orice casa, chiar daca in esenta, el este destinat doar copiilor.

Lasă un răspuns