mie. feb. 28th, 2024
desene flourescente

Pentru a obtine un dormitor cat se poate de frumos si modern nu este neaparata nevoie sa recurgeti la un anumit tip de mobila sau la o anumita culoare. Se poarta camerele cat mai traznite decorate intr-un mod cat mai personal si vesel dar totodata odihnitor. [ad]

O idee pentru a obtine astfel de dormitoare moderne si tineresti, poate fi vopseaua fosforescenta. Aceasta se poate aplica pe peretii dormitorului sub orice forma sau culoare si in cantitatea dorita de dumneavoastra incat apoi cand stingeti lumina sa nu fie obositoare. Puteti desena diverse personaje din filme sau animatii fie elemente de decor, forme, flori, etc.

Aceasta idee este potrivita atat pentru tineri cat si pentru copii, ce cu siguranta vor fi incantati sa aiba o camera magica, ce ziua are niste simple desene pe pereti iar noaptea straluceste cu totul.

Daca sunteti o persoana care prefera sa doarma cu cat mai putina lumina puteti  utiliza vopsea folourescenta doar pentru a contura desenele aflate pe pereti,  puteti desena incaperea intr-o masura mai mica sau sa aplicati vopseaua aceasta numai pe peretele unde este spatarul patului, pentru a nu va deranja in timpul somnului

 Este o idee noua dar incepe sa fie luata in seama si placuta de multa lume deoarece are un efect foarte placut, inedit si nu este la un pret inaccesibil.

Daca nu sunteti convinsi ca va place aceasta idee, puteti incerca sa decorati astfel o alta camera pe care o folosoti mai rar  sau pe care  nu o folositi pentru dormit sau  pentru a vedea efectul si daca acesta se potriveste gusturilor proprii.

Lasă un răspuns