Dum. dec. 3rd, 2023
betisoare parfumate

Arta feng shui reprezinta arta de a trai in armionie si echilibru cu obiectele din jur. Regulile sale sunt gandite in asa fel incat energia pozitiva chi din casa dumneavoastra sa poata circula liber astfel incat sa nu se creeze blocaje care sa va afecteze starea de spirit sau de sanatate. Blocajele pot fi create de forme geometrice dispuse gresit, deranjant, intr-o incapere, precum si de lucruri ce nu simbolizeaza viata sau liniste  precum plantele uscate, moarte dar frumos mirositoare. [ad]

Nu este complicat sa concepeti amenajari interioare dupa regulile feng shui, aveti nevoie doar de putina organizare si creativitate. Iata cateva principii de baza care vor da o stare de bine, comoditate si lejeritate camerelor dar si dumneavoastra:

Nu cumparati o casa situata la rascruce deorece acest lucru se va oglindi in viata dumneavoastra determinand nehotarare continua si nemultumire.

Deasemenea evitati zonele industriale, gari, piete, abatoare, cimitire, etc deoarece sunt zone incarcare negativ din toate punctele de vedere de multitudinea trecatorilor sau a eventimentelor ce se petrec in locul respectiv si aceasta energie o veti resimti din plin.

Intrarea in casa trebuie sa fie primitoare, calda pentru oricine iar casa cat mai luminoasa.

Alegeti elementele pentru decorari interioare si mobilier in functie de culoare, forma si material simbolizand lemn, foc, pamant, apa, metal.

Folositi-va de toate obiectele ce pot crea o stare de pace casei, betisoare parfumate, o mica fantana, statuete aducatoare de noroc, clopotei de vant, lumanari, etc si de obiectele feng shui specifice care ajuta sau protejeaza.

Tineti ghivece cu plante in casa deoarece ele simbolizeaza viata si bunastare dar nu in camera unde se doarme.

Aruncati din casa tot ceea ce reprezinta natura moarta.

Patul din dormitor nu il asezati perpendicular cu grinzile, forma de cruce pe care o formeaza generand neliniste. Deasemenea nu puneti patul cu picioarele spre iesire si nici cu capul la geam pentru ca riscati sa pierdeti din energia buna.

Nu tineti plante si oglinzi in camera in care dormiti deoarece va vor consuma energia.

Cand aranjati mobila, incercati sa nu o transformati in obstacole ale camerei respective ci asezati-o cat mai drept si aproape de perete alegand mereu mobila comoda.

Nu pozitionati masa, biroul, canapeaua cu spatele la intrarea in camera pentru ca va da o stare de agitatie fata de cel care intra.

amenajare sufragerie

Trebuie stiut si ca energia cu care veniti de afara si tonusul avut contribuie foarte mult la o stare de bine, precum si mancarea pe care o pregatiti, cu drag sau nu deci incercati pe cat posibil sa fiti mai relaxati in ceea ce priveste viata de zi cu zi.

Toate aceste mici detalii pot crea impreuna o atmosfera placuta, linistita sau lipsa lor una tensionata, rece.

Lasă un răspuns