joi. mai 30th, 2024
rafturi magnetice

Ca spatiul disponibil in case devine din ce in ce mai mic e deja un lucru banal. Fara un buget care sa permita achizitionarea unei case sau a unui apartament suficient de mare, de cele mai multe ori, se va ajunge inevitabil si la problema spatiului. Tine de natura umana ca oamenii sa isi cumpere lucruri pentru ei insisi sau pentru locuinta lor, lucruri care totusi ocupa foarte mult loc.

Ce e de facut?

[ad]
Depinde. In principiu, pentru a oferi casei o imagine cat mai aerisita se poate apela la cateva siretlicuri special concepute pentru a face traiul intr-o locuinta mica mult mai usor.

Folosirea unor usi glisante de interior este cu siguranta o modalitate foarte buna, indiferent ca vorbim de usi de interior sau de exterior. In conditiile in care spatiul destinat inchiderii/deschiderii unei usi normale e de aproximativ 1 metru patrat iar o casa are cel putin 3-4 usi, ati putea sa salvati 3-4 metri patrati sau chiar mai mult; ori, in conditiile unui spatiu restrans, chiar si 4 metri patrati mai liberi pot duce la o imagine mai aerisita.
amenajare birou sub scari
Amenajarea unui birou sub scara interioara. Cele mai multe case cu etaj au o scara interioara, care „mananca” deseori intre 4 si 5 metri patrati. Amenajarea unui birou ca in exemplul de mai sus (putandu-se opta oricand pentru o varianta mai moderna) nu numai ca salveaza cei 4-5 metri patrati, dar pe deasupra, face ca nevoia de a aloca o camera pentru amplasarea unui birou de lucru sa nu mai fie justificata.
rafturi magnetice
Stim, folosirea rafturilor magnetice nu e foarte uzuala in Romania. Pe viitor insa, e bine sa stiti ca un astfel de raft poate „primi” pana la 15 kg de metale, de la oale si tigai la furculite, cutite si linguri. In plus, fiind o modalitate relativ moderna de a mari spatiul din bucatarie, imaginea acestei incaperi va fi fara doar si poate una moderna, cu aspecte minimaliste, mai ales daca luam in considerare faptul ca odata ce tigaile sunt puse pe raftul vertical, achizitionarea si amplarea unui dulap pentru nepozitare nu mai e justificata catusi de putin.

Lasă un răspuns