vin. dec. 8th, 2023
lampa moderna interior

Iluminatul reprezinta un aspect foarte important atunci cand vorbim de amenajari interioare. Acesta trebuie gandit inca de la inceput, dinainte de a initia planul de redecorare. Trebuie sa fiti foarte atenti la lumina artificiala. Astfel, alegerea becurilor potrivite, lustrelor, lampilor si asa mai departe este foarte importanta deoarece o lumina prea puternica sau foarte slaba va poate dauna vederea sau poate provoca migrene si dureri de cap sau de ochi. Pe termen lung acestea nu sunt deloc placute. La fel, trebuie sa luati in vedere si consumul energetic. Faceti in asa fel incat sa realizati un optim intre consumul de curent si cantitatea de lumina obtinuta. In cazul acesta, va recomandam cu caldura becuri economice. Acestea consuma pana la de 6-7 ori mai putin decat becurile obisnuite. Este adevarat ca, la inceput, lumina produsa este mai slaba, dar in scurt timp creste in intensitate si au si o durata de viata mai lunga decat cele obisnuite.

Daca este sa vorbim de iluminat interior modern, aveti mai multe posibilitati foarte interesante. Candelabrele au fost, si inca sunt la moda. Ofera un echilibru perfect intre eleganta, rafinament si modern. Sunt foarte eficiente si lumineaza extrem de bine incaperea. Daca aveti copii mici in casa, ar fi totusi bine sa evitati candelabrele. Cred ca va dati seama de ce. Mai jos aveti imagini cu niste candelabre moderne.

O alta idee interesanta pe care o puteti aborda este sa montati becuri sau neoane direct in tavan. Arata excelent si nici nu ocupa spatiu precum un candelabru. Acest tip de amenajare se potriveste de minune cu un buton de reglare a intensitatii luminii.

 

Daca nu doriti sa modificati un niciun fel peretele casei dumneavoastra, avem si alte solutii. Puteti alege sa va iluminati incaperea cu cateva lampi sau veioze. Fie ca vorbim de lampa de perete, de noptiera sau cu picior acestea sunt foarte eficiente si arata si foarte bine din punct de vedere estetic. Puteti vedea mai jos cum arata o lampa moderna. [ad]

 

 

Lasă un răspuns