joi. mai 30th, 2024
mobilier living alb

Chiar si pentru aceia dintre dumneavoastra care nu sunt meteo-dependenti soarele si lumina naturala au o influenta pozitiva in buna dispozitie de zi cu zi. Oricat incercati sa ignorati acest fapt, cu siguranta intr-o zi innorata aveti mult mai putin chef de a va duce la bun sfarsit activitatile decat intr-o zi in care este soare, indiferent daca temperaturile sunt scazute sau ridicate. [ad]

De aceea, este important ca acasa sa aveti geamurile cat se poate de bine orientate, mari si libere incat lumina sa intre si sa creeze o stare de bine si confort.

Problema este ca nu intodeauna putem alege aceste lucruri, cum sunt pozitionate ferestrele sau cat de mari sunt, de aceea exista artificii in materie de design interior care sa imbunatateasca luminozitatea fiecarei camere si sa o faca sa para deasemenea si mai spatioasa.

Cea mai importanta este culoarea. Albul lumineaza si confera o senzatie de curatenie si confort mai mare decat orice culoare. Pe langa albul peretilor orice obiect de mobilier alb sau deschis la culoare va ajuta la cresterea luminozitatii. Nu trebuie nici sa cadeti nici in extrema de a avea absolut tot in jur alb, deoarece poate deveni obositor si bolnavicios de la un punct. Cateva elemente de culoare lemnului sau de alte culori deschise, vii combinate cu albul mobilei si al peretilor, pot insufleti incaperea fara sa o intunece absolut deloc.

Dupa cum puteti vedea si in poze, va puteti juca cu orice incapere facand-o  sa apara mult mai mare si mai primitoare doar schimband culorile decorului.

Singurul dezavantaj al albului este ca se murdareste mai repede ca alte culori, insa daca nu aveti copii sau animale de companie care sa aiba acces la camere pentru care ati ales aceasta culoare deja problema este cu mult diminuata incat sa nu mai reprezinte o problema.

Lasă un răspuns