sâm. apr. 13th, 2024
living colorat

Este mult de vorbit pe aceasta tema, gusturile fiind extrem de variate dar voi incerca sa prezint cateva idei din cele ce mi s-au parut cele mai potrivite pentru un design interior living cat mai odihnitor si primitor. In primul rand este important ca livingul sa nu fie incarcat de mobila, incat sa fie loc de trecere si in momentul in care sunt mai multe persoane adunate aici.

Cele mai relaxante livinguri sunt fie cele ce au doua canapele lungi fie o canapea coltar sau unul, doua fotolii pe care sa incapa toti musafirii sau membrii familiei, incat nimeni sa nu stea incomod. O canapea ce are si multe pernute ca accesorii deja este un deliciu relaxant pentru oricine, indiferent ca se uita la tv sau poarta o discutie. [ad]

In ceea ce priveste culorile, sunt preferate alaturi de geamuri mari ce lasa multa lumina sa patrunda in incapere. Mai ales in zilele insorite nu este nimic ce va poate da o buna dispozitie inca de la prima ora decat o camera luminoasa, iar daca doriti putina umbra draperiile isi fac intodeauna treaba  sa va apere de soarele prea puternic la orele de varf si sa completeze totodata si designul interior al camerei. Puteti aduce un plus de culoare si viata locului prin alegerea unor perne colorate, a unei mochete sau a unei piese de mobilier de alta culoare decat ceea ce preomina.

De obicei aici se afla si televizorul, ce defineste decorul si accesorizeaza livingul. Televizorul  este totodata un motiv pentru reunirea familiei seara la un film sau o emisiune pe baza careia se poate dezbate si face schimb de opinii. Practic livingul este camera care centralizeaza familia si musafirii, astfel incat trebuie sa va preocupati cand il amenajati sa ofere un confort maxim pentru toata lumea prezenta.

Lasă un răspuns