mie. sept. 27th, 2023
model dormitor

Odata plecati din casele parintilor, casa in care va mutati o puteti alege gata mobilata sau doar cu instalatiile sanitare si electrice facute pentru ca restul sa decorati dumneavoastra cum va place. [ad]

Desi este mai simplu sa alegeti ceva gata facut si sa va mutati direct, doar cu bagajele, este mult mai interesant si frumos sa petreceti putin timp alegand fiecare piesa de mobilier, imaginandu-va viata de acum incolo si asortand in minte fiecare forma si culoare ce urmeaza sa formeze decorul interior al casei. O varianta este mobila la comanda care se incadreaza din start in spatiul de care dispuneti si  careia-i puteti alege culoare incat sa va fie pe plac din prima fara cautari indelungate.

Ceea ce trebuie sa aveti in vedere cand porniti in cautare mobilierului este ca tot ceea ce alegeti sa fie atat in armonie cu restul mobilierului dar si util chiar daca fiecare camera va avea o alta culoare. Piesele de mobilier care sunt doar frumoase nu va ajuta decat sa incarcati spatiul necesitand si mobilier util pe langa, de care sa va puteti folosi asa ca, cel mai bine este sa le imbinati.

In ceea ce priveste mobila de bucatarie aveti grija ca dulapurile sa aiba destule rafturi si spatii in care sa incapa farfuriile, cratitile si alte obiecte voluminoase iar masa cu scaunele sa fie unele rezistente si comode, deoarece in bucatarie se petrece mult timp  in orice casa. Luati in calcul si folosirea peretilor pentru a atarna diverse obiecte dar numai pe cele folosite zilnic pentru ca restul sa nu se prafuiasca degeaba si nici sa aglomereze.

Despre mobila dormitor pot spune ca este extrem de important ca patul si salteaua aleasa sa fie din cele mai comode indiferent de investitie. Cand este vorba de odihna, relaxare si o pozitie a corpului care nu va da dureri pe viitor, nimic nu este prea scump. Restul mobilierului din dormitor, cu cat mai putin, cu atat mai bine pentru a avea un spatiu aerisit.

 

Deasemenenea mobila living necesita atentie sporita pentru a alege o canapea comoda si incapatoare pentru toti membrii familiei, o masuta spatioasa dar nu extrem de mare si un televizor potrivit incaperii. Acestea trebuiesc orientate in asa fel incat sa ramana spatiu destul de tranzit. Biblioteca are si ea locul ei special si este bine sa optati pentru una de dimensiuni  putin mai mari decat aveti nevoie pentur carti pentru a gasi loc si maruntisurilor decorative.

Referitor la mobilier baie cand alegeti cada, oglinda si rafuturile acestea nu este nevoie sa ocupe prea mult spatiu dar totusi sa ofere relaxarea de care aveti nevoie. Prioritara este o cada comoda si apoi restul, din care puteti reduce, depozitand doar strictul nescesar in rafturile de baie.

 

Tipul mobilei din casa poate fi modern, minimalist, clasic, rustic sau orice stil va caracterizeaza dar sa respecte cele mentionate mai sus pentru un confort sporit.

Lasă un răspuns