lun. iun. 17th, 2024
tapet cu flori

Desi a fost o perioada in care nu se mai purta tapetul  pentru decorarea camerelor, acesta a revenit, cu modele moderne potrivite oricarei case si oricarei incaperi, de la sufragerie, bucatarie pana la baie sau camera copiilor. [ad]

Daca doriti sa puneti tapet, va trebui sa cautati foarte bine pentru a alege un model potrivit atat cu mobilierul de acasa cat si cu elementele de decoratiuni interioare detinute. Culoarea modelului sau uni a tapetului se alege de obicei aceeasi cu cea care predomina in camera respectiva sau una cu care sa se asorteze, astfel incat sa nu existe foarte multe culori combinate. Daca nu tineti cont de aceste aspecte, riscati sa obtineti un decor mult prea colorat sau incarcat, obositor care cu siguranta nu va fi pe plac.

Variantele de tapet decorativ se gasesc cu model floral, forme geometrice, diverse desene sau linii in aproape orice culoare va puteti dori sau chiar multicolor pentru incaperile ce au o singura culoare de mobila. Astfel se poate alege un tapet potrivit pentru fiecare camera si asorta la mobilierul modern, clasic sau rustic pe care il aveti.

Mai exista si tapetul tematic, potrivit in special pentru cei mici, incat sa le puteti decora camera cu eroii avuti fara a investi in stickere ci doar punand tapet copii cu diverse personaje.

Tapetul este o varianta frumoasa de a schimba atmosfera din casa si designul inlocuind cu success banalul vinarom. Preturile nu sunt foarte ridicate, dar in cazul in care doriti tapet de lux sau tapet lavabil variante ce au proprieteti si modele ceva mai speciale, cu siguranta veti plati mai mult decat pe cel normal.

Lasă un răspuns