mie. iun. 19th, 2024
rafturi

Eu cel putin, nu am vazut pana acum nicio casa, ba mai mult nicio camera a unei case care sa nu contina rafturi. Daca nu mai multe, care sa formeze o bibilioteca, macar o polita tot exista si adevarul este ca nu se poate altfel. Trebuie sa puneti pe ceva toate elementele de decoratiuni interioare de la statuete, lumanari, poze cu cei dragi pana la o vaza cu flori sau ornamente traditionale sarbatorilor. Fara acestea casa ar fi pustie si rece precum o camera de hotel. [ad]

Sunt foarte multe metode prin care puteti organiza rafturile incat sa nu fie un model clasic sau simetric. Daca nu gasiti in magazine ceea ce va doriti, le puteti face acasa sau comanda, orice varianta este buna pentru a obtine ceea ce ati visat. Ce va fi pus pe rafturi va personifica incaperile alaturi de restul mobilierului si va transforma casa intr-un adevarat camin.

In functie de locul disponibil in fiecare camera, de utilitate si de gusturi puteti opta pentru o biblioteca standard sau pentru rafturi dispuse individual pe pereti, realizand astfel un model de design interior neintalnit in orice casa sau in magazinele cu mobilier.

Rafturile alese pot fi pata de culoare din camera respectiva sau dimpotriva, peretele poate fi pata de culoare urmand ca raftul sa fie simplu, alb, negru sau de culoarea lemnului iar cand spun rafturi, nu ma gandesc numai la cele clasice, la modelul de polita simpla ci si la rafturile cu forma de patrat sau de cub care se imbina perfect cu mobilierul minimalist.

 

Va puteti juca extrem de mult cu forma, culoarea si dimensiunea  rafturilor astfel incat decorul rezultat sa fie unul modern si totodata util.

Lasă un răspuns