lun. iun. 17th, 2024
scari suspendate

Intalnite in cea mai mare parte la case, dar si la cateva dintre apartamentele de bloc din Bucuresti, scarile interioare sunt intodeauna un element frumos si foarte intresant ce fac parte din decorul casei si il personifica. [ad]

O scara interioara schimba total orice design si va ofera mai mult spatiu locuibil daca terenul  detinut nu este unul foarte mare incat sa construiti toata casa pe pamant, fara etaj. Puteti construi sufrageria, bucataria si o baie simpla fara dus la parter pentru a fi usor accesibile tuturor celor din familie sau eventualilor musafiri, iar la etaj sa amenajati  cate dormitoare aveti nevoie si o baie in care sa va puteti relaxa si rasfata dupa zielele stresnte. Astfel separati cel mai bine dormitorul de locurile mai zgomotoase (living si bucatarie).

Se poate opta pentru scari din marmura, lemn sau chiar sticla, fie construite in modul clasic fie suspendate. O idee noua si foarte buna este sa folositi pentru depozitare spatiu de sub scari sau chiar treptele sa fie niste sertare ascunde in care sa puteti ascunde diverse lucruri folosite rar sau pastrare ca amintire, dar care ocupa spatiu destul de mult in casa.

Beneficiati de o oferta vasta in ceea ce priveste modelele de scari interioare astfel incat sa gasiti indiferent de stilul pe care l-ati imbratisat, multe variante, care mai de care mai tentante precum si idei pentru a folosi spatiul ramas in zona scarilor respective. Nu aveti nevoie decat de imaginatie pentru a realiza ceva cu totul deosebit din scarile interioare ale casei dumneavoatra.

Lasă un răspuns