joi. sept. 21st, 2023
perete tapetat

Chiar daca a existat o perioada in care nu mai era la moda, tapetul revine in ceea ce priveste partea de decorari interioare ale apartamentelor. Cu altfel de modele, decat cele stiute ca decorau peretii bunicilor odinioara, tapetul reuseste sa defineasca orice decor. Se poate folosi cu succes pentru a decora de la apartamentul propriu pana la sala de nunta creand un design interior personificat. Puteti alege atat culoarea cat si modelul tapetului in functie de ceea ce predomina in casa sau de decorul pe care doriti sa-l creati. Tapetul va echiliba cromatica incaperii si va da un plus de eleganta, veselie si culoare.

Sa zugraviti un perete intr-o anumita nuanta sau cu un anumit model poate rezulta complicat si costisitor pe cand cu ajutorul tapetului nu va mai trebui sa va faceti griji nici ca nuanta poate sa nu fie uniforma sau cea dorita si nici pentru aplicare deoarece se aplica simplu, prin lipire.[ad]

Zvonurile conform carora tapetul dauneaza se pot adeveri numai in cazul in care este aplicat de o persoana nepriceputa care nu il lipeste peste tot si atunci raman goluri ce pot crea mici lacase pentru umezeala sau diverse ganganii asadar trebuie numai sa aveti grija sa lucrati cu profesionisti.

Cat despre  portiunile pe care se aplica, nu trebuie neaparat ca intreaga camera sa aiba tapet deoarece poate parea obositor. Puteti opta sa decorati numai un singur perete astfel, numai o grinda sau numai o portiune de perete incadrata  de mobila de exemplu si deja  la capitolul design interior apartamente  va puteti lauda cu ceva inedit.

Daca nu v-am convins iata cateva modele ce va pot face sa va razganditi daca sunteti impotriva tapetului.

Lasă un răspuns