sâm. apr. 13th, 2024
vaza din sticle

In afara de mobilier, cum spuneam intr-un alt articol, sunt si accesoriile de decor sau cele utile care pot servi si drept decor, ce pot schimba radical infatisarea unei case sau a unei camere. Astfel va puteti decora rafturile si masutele cu diverse obiecte ce va caracterizeaza, va plac sau va amintesc de persoane dragi. La acestea se pot adauga flori ce niciodata nu vor fi in plus in decorarea unei camere chiar si daca este vorba de una incarcata, ci dimpotriva. [ad]

In orice casa exista ghivece cu diverse plante iar pe langa acestea din cand in cand este binevenita o vaza cu flori care coloreaza si revitalizeaza orice design interior ati avea acasa. Indifferent de culoarea mobilei si a peretilor o vaza  in care puneti florile preferate va avea parte de admiratia tuturor.

Nu este nevoie sa asteptati ocazii speciale sa primiti flori ci le puteti cumpara chiar dumneavoastra pentru a intregi un decor si a accentua anotimpul de afara. Pentru a avea ceva cat mai deosebit indiferent de florile care va plac alegeti o vaza de sticla transparenta sau colorata cu o forma cat mai  ciudata care va imbraca florile alese.

Intr-adevar poate vazele bunicii nu mai sunt in ton cu moda, dar pentru a economisi le puteti reconditiona, vopsi si decora incat sa obtineti ceva modern. Tot pentru a economisi ceva bani puteti face  vaze pentru flori recicland recipientele avute in casa si redecorandu- le.

Dupa cum observati  vazele sunt obiecte pentru decoratiuni interioare la indemana oricui neavand astfel niciun motiv pentru care sa nu le integrati in accesoriile casei dumneavoasta macar de proba pentru a le vedea efectul.

Lasă un răspuns