joi. mai 30th, 2024
zugraveala un perete color

Pentru ca o locuinta sa fie ideala si sa va simtiti bine acolo, mobila, decorul si zugraveala trebuie sa fie pe gustul dumneavoastra si sa se imbine armonios fiecare cu fiecare. De data aceasta pun accent pe zugraveala uramand sa revin si asupra mobilierului intr-un alt articol.

Orice tip de zugraveli interioare alegeti aveti grija ca nuantele si culorile sa nu fie stridente si obositoare dar sa personalizeze incaperea si sa dea fiecarei camere un aspect linistitor, placut ochilor atat in zilele innorate cat si in zilele insorite.[ad]

De obicei sunt recomandate, pentru zugraveli livinguri dar si pentru zugraveli dormitoare nuantele pale de galben, portocaliu, bej, bleu, roz, verde etc. ce sunt potrivite atat stilului clasic cat si celui modern fara a face camera nici prea sobra dar nici vulgara. In astfel de culori puteti vopsi fie toti peretii fie numai unul.

Pentru baie  puteti opta pentru o zugraveala alba combinata cu gresie si faianta colorata viu eventual un joc de culori din acestea deoarece nu va rezulta deloc obositor nefiind o camera in care sa stati foarte multe ore zilnic. Inca o varianta este ca zugraveala sa fie colorata, o nuanta mai deschisa decat faianta si gresia aleasa.

Bucataria poate avea deasemenea gresie si faianta de o anumita culoare sau un joc de culori dar  zugraveala preferata in rest este tot cea alba rar alte culori. Faianta de obicei in bucatarie predomina in locurile din dreptul aragazului, chiuvetei, intre  blat si dulapurile suspendate, asadar nefiind portiuni mari puteti opta pentru ceva  viu colorat.

Revenind putin la camerele ce ne permit sa ne jucam putin cu culorile, pentru zugraveli moderne mentionez ca nu trebuie ca zugraveala sa fie uniforma de o singura culoare. Putem crea diverse desene pe alb de preferat, cu alte culori de vinarom sau vopsele acrilice, pentru a inveseli camera sau putem zugravi in doua culori peretii. Totul este sa nu fie culori stridente si nici desenele incarcare sau extinse pe o suprafata mult prea mare. Cu putina imaginatie puteti realiza ceva uimitor din orice incapere si din orice colt de perete fara o investitie enorma.

Lasă un răspuns