mie. iun. 19th, 2024
birou in apartament

Lucratul de acasa intodeauna este cu doua taisuri. In prima faza incanta dearece scutiti drumul spre locul de munca, imbracatul si aranjatul busniness si lucrati dupa propriul program nederanjat de sefi sau colegi enervanti. Ca si dezavantaj al lucratului de acasa se poate numara faptul ca va lipsi mult prea mult socializarea cu alte persoane si ca, ori  va puteti „lenevi” sa spunem asa daca nu aveti termene limita ori puteti lucra chiar dublu, extenuandu-va. [ad]

In orice caz, daca totusi trebuie sa lucrati de acasa, total sau partial, trebuie sa va asigurati ca locul este unul potrivit, linistit si comod pentru a putea avea spor in orice domeniu ati lucra.

In ceea ce priveste amenajara biroului de acasa acesta trebuie sa fie o camera retrasa, departe de zgomotul pe care il pot face copii sau familia si deasemenea, pentru ca la randul dumneavoastra sa nu-i deranjati daca se odihnesc. Pentru a obtine in aceasta incapere un design interior placut dar si util pentru a va desfasura activitatile de afaceri acesta nu trebuie amenajat ca parte din casa, ci ca parte total separata.

Biroul ales trebuie sa fie asezat intr-o parte luminoasa a camerei si sa fie spatios incat  sa nu lucrati inghesuiti. Deasemenea cateva rafturi sau dulapuri sunt foarte utile in camera respectiva pentru a depozita birotice si documente, nefiind o idee buna sa le tineti in dulapurile din restul casei amestecate cu alte acte sau in locuri unde se pot rataci cu usurinta.

Un ceas pentru a nu pierde notiunea timpului este deasemenea un obiect care ar trebui sa fie in camera cu biroul si deasemenea cateva plante atat pentru design cat si pentru ca unele dintre ele sunt recunoscute ca absorb radiatiile calculatorului.

Pe cat posibil nu depozotati aici lucruri din restul casei care sa va reduca spatiul sau sa amestece treburile casei cu cele ale jobului. Doar respectand aceste cateva aspecte puteti obtine un loc placut si bun pentru a va desfasura activitatea chiar daca este in incinta casei in care locuiti.

Lasă un răspuns