Dum. dec. 3rd, 2023
broasca usa

Cand plecati in vacanta este foarte important sa lasati casa in deplina siguranta, incat sa nu stati cu grija ca ar putea sa fie sparta. In vederea acestui lucru locuinta trebuie amenajata nu numai frumos ci si util. [ad]

In afara de faptul ca puteti monta camere de luat vederi, alarma din interior este o varianta foarte buna. Alarmele sunt de mai multe tipuri si toate reglabile, in functie de stilul de viat avut, astfel incat se pot utiliza in siguranta de oricine chiar si in cazul in care in casa ramane vre-un animalut pe durata vacantei dumneavoastra.

Alta metoda de protectie o reprezinta acele  ferestre pvc cu geam termopan ce fac mult mai dificila intrarea prin efractie chiar imposibila, daca la acestea se adauga si jaluzele exterioare din lemn sau pvc pe care le inchideti atunci cand plecati.

Usa, deasemenea este foarte important sa fie rezistenta si masiva cu un sistem de inchidere ceva mai complex, eventual intarit de o inchidere in cruce pe interior.

Daca aveti curte, gardul este recomandat sa fie inalt si greu de cataract sau sarit si sa se termine cu mici tepuse deoarece acesta tine departe musafirii nepoftiti atunci cand sunteti in casa dar si cand plecati in vacanta.

In afara de sistemele de siguranta de la usi si fereste cand plecati de acasa pentru o perioada mai lunga, evitati sa lasati la vedere lucruri pretioase sau care pot tenta hotii indiferent ca este vorba de mobilier exterior sau de diverse lucrui ce se pot vedea pe fereastra daca nu exista jaluzele exterioare in dotare.

Pentru protectie impotriva altor evenimente periculoase in afara de hoti, trebuie sa opriti gazele  si apa de la robinet si sa scoateti din priza tot ceea ce se poate, ramanand eventual un singur bec aprins in cazul jaluzelelor trase si a unui animalut ramas acasa. Pentru siguranta deplina, udarea plantelor si eventuala hranire a animalutului, un vecin sau prieten poate face cate o scurta vizita.

Lasă un răspuns